fbpx

Webb

Webbsidan – ditt företag på nätet

Verkligheten är idag till stor del digital och din webbsida är ditt företags skyltfönster på nätet. Vi hjälper dig att koppla ihop den analoga världen med den digitala så att kundernas upplevelser alltid blir desamma. Vi hjälper dig att möta förväntningar och att driva affärer. Helheten med webbsida, sociala medier och digitala nyhetsbrev blir med en smart strategi och effektiv kommunikation viktiga verktyg för din framgång.

Design och utveckling

Hur vill du synas på webben? Vad ska hemsidan uttrycka och vilka funktioner ska finnas? Vi tar fram en skiss att tycka till om, utvecklar sedan sidan i WordPress och lanserar den när du är 100 % nöjd.

Responsivitet

Vi ser självklart till att hemsidan är responsiv, det vill säga att den ser lika bra ut i mobilen och på plattan som på datorn. På så sätt finns ditt företag alltid nära till hands för kunder och samarbetspartners.

Säkerhet, SSL & backup

Vi ser till att din hemsida är säker för användaren och för dig. Vi tar även dagliga backuper så att du aldrig behöver oroa dig.

SEO

Syns du inte hörs du inte. För att synas bra på Google sökmotoroptimerar vi din hemsida så att du och ditt budskap lyser klart där dina kunder söker!

Utbildning

Vill du ha möjlighet att uppdatera din hemsida själv? Inga problem! Vi genomför utbildning med dig så att du får full koll. Kika även in vår webbmanual för att enkelt se hur du kan göra vissa ändringar.