fbpx

Kommunikation

Nå kunderna med engagerande innehåll

Att lyckas nå ut med sitt budskap är idag minst sagt utmanande med ett stort antal olika kommunikationskanaler att hålla koll på. Men faktum är att förutsättningarna att lyckas aldrig har varit bättre – förutsatt att du har ett tydligt budskap som är anpassat för din målgrupp. Men du kan vara lugn, vi finns här och hjälper dig med allt från strategier och handlingsplaner till daglig drift och kampanjarbete.

Digital marknadsföring

Utifrån en given budget kan vi vara med och sätta upp ett publiceringsflöde på sociala medier och skapa målgruppsstyrda annonser. Men vi hjälper också till med att producera och distribuera nyhetsbrev och ser till att du syns när dina kunder googlar efter just dina produkter eller tjänster.

Tryckt marknadsföring

En annons i tryckt media försvinner inte. Den ser likadan ut när man tittar på den nästa gång och har dessutom förmågan att knyta an starkare känslomässigt, eftersom den låter läsaren dröja kvar vid den. Strategiskt placerade annonser kan driva trafik till din webbplats och leda till djupare engagemang och interaktioner.

Copywriting

Har du svårt att formulera ditt budskap i ord? Ska det vara informativt eller storytelling? Vi skriver texter anpassade för varje ändamål och kan också förfina dina befintliga texter så att de når full potential.

Analys & uppföljning

Hur många besökare har klickat sig vidare in på hemsidan? Och hur väl har en viss annonskampanj slagit ut? Uppföljning är viktigt! Och för att du ska se hur dina kommunikationsinsatser når ut erbjuder vi också analyser av trafiken på dina digitala konton och webb.