fbpx

Foto & film

Skapa mer intresse med foto och film

Bilden är ett fantastiskt komplement till det skrivna ordet. En berättande bild sätter informationen i ett sammanhang som man lättare minns, eftersom synen aktiverar flera sinnen. I en bild kan man ana dofter, minnas smaker eller uppleva känslor.

Rörlig bild tar berättandet ett steg längre då den fångar blicken på ett effektivt sätt och gör budskapet extra tydligt. En bild sägs säga mer än 1 000 ord – tänk dig då hur många ord en minut av rörlig bild motsvarar. Det är väldigt många ord och väldigt mycket som du kan få sagt.

Foto

Bra foton skapar, förutom ett naturligt blickfång, även tydlighet och personlig närhet. Vi fotar till exempel porträtt och produkter ute på ditt företag eller hos oss. Låt oss hjälpa dig presentera din verksamhet med snygga bilder.

Film

Filmade inslag på din hemsida eller digitala kanal förstärker ditt och ditt företags trovärdighet. Film fångar blicken, skapar ett större intresse och ger en bättre och tydligare känsla för hur dina produkter eller tjänster fungerar.

Illustration

En illustration är så mycket mer än bara en tecknad bild. Den kan användas för att tillföra en egen stil eller en humoristisk touch. Den gör det också enkelt att hålla en enhetlig röd tråd genom kampanjer och skapa omedelbar igenkänning.

Animation

Minns du den senaste animerade videon du såg? Antagligen. Animationer drar nämligen blicken till sig, de är ofta underhållande och engagerande och blir därför minnesvärda. Låt oss skapa animationer som får dina kunder att minnas dig! 

Virtuella rum

Vi tar dig in i rummet! Behöver du visualisera en fastighet, byggnad, rum eller varför inte en husvagn? Vi bygger upp överskådliga 3D-vyer eller verklighetstrogna rum i fotokvalitet som du kan röra dig fritt i och uppleva som om du vore där. Addera interaktivitet och funktioner för att presentera inredningsdetaljer och du har ett starkt säljverktyg!