Bättre möteskultur= bättre resultat (Pether Skoglund lär dig hur).

  Planeringsmöte och projektmöte, personalmöte, säljmöte och så möte om… ja vad var det nu igen? – Känner du igen dig?   Du tillbringar mellan 25 och 30% av din arbetstid i olika möten. Om du inte är chef -då fördubblas tiden. Har ni på ert företag en uttalad mötespolicy som ökar effektiviteten och ger...
Läs mer

Dina is back!

  Sommaren hänger fortfarande i, men vi på AR2 är tillbaka efter semester och redo att ta oss an höstens uppdrag. Och nu välkomnar vi även Dina tillbaka till kontoret efter mammaledigheten. Dina som är vår klippa när det gäller grafisk design, foto, webdesign och -utveckling. – Tack! Det känns härligt att vara tillbaka och...
Läs mer

Vad säger du?

Enligt forskning upplevs 80 % av alla webbsidor som ointressanta och inaktuella. Hur får du dina hemsidesbesökare att stanna kvar och ta till sig det du vill förmedla?
Läs mer

Digital kommunikation i speciella tider

När den invanda tillvaron ställs på ända gäller det att ta tillvara på möjligheterna som finns för att hålla din verksamhet igång!
Läs mer

Del 2: Begreppskola inom digital marknadsföring

Vi fortsätter att gräva bland begreppen inom digital marknadsföring och förklarar i veckans ARtikel fem ytterligare begrepp som kan vara bra för dig som företagare att ha koll på.
Läs mer

Marknadsföringstrender för 2020

2020 är här! I vår senaste ARtikel har vi valt att se in i spåkulan inför vad vi tror blir ett riktigt spännande år.
Läs mer
1 2 3 5