fbpx

Design

Så mycket mer än bara en logotyp

För att lyckas särskilja ditt varumärke räcker det inte med en unik logotyp – det handlar om att ha ett tydligt designspråk som genomsyrar all kommunikation. Därför hjälper vi dig att skapa designlösningar med stark strategisk förankring i varumärkeslöftet och som samspelar med företagets visuella identitet och grafiska profil.

Visuell identitet

…är ert företags personlighet och ska tala om vilka ni är, skapa stolthet och visa vart ni är på väg. Med tydlighet och självklarhet skapas igenkänning och en positiv känsla hos kunder och samarbetspartners. En stark visuell identitet skapas utifrån en väl genomarbetad grafisk profil

Grafisk profil

Den grafiska profilen är en pusselbit i en helhet som ska harmonisera med varumärkesstrategin, målgruppens behov och vad ni erbjuder. Vi tar fram passande typsnitt, färger och bildspråk som också kan dokumenteras i en grafisk manual vilken bland annat innehåller mallar och förklaringar på hur de grafiska elementen ska användas.

Logotyp

Logotypen är grunden till er grafiska profil och den symbol kring vilken ni kommer bygga ert varumärke. Den ska i färg och form tydligt kommunicera vad ni står för och skapa relationer. Vi designar en logotyp som fungerar i många olika sammanhang och håller i längden.