Uppdrag

Foto
Webb
3D

SGA

Linköpingsbaserade SGA har en gedigen historia inom högteknologiska och komplexa lösningar. Vi fick i uppdrag att skapa en modern och informativ hemsida som på ett överskådligt sätt presenterar företagets spännande verksamhet. En utmaning vi gärna tog tag i. 

Foto

Vi fotograferade på plats för att kunna lyfta fram SGA´s spännande produkter och unika kompetens på hemsidans undersidor. Kolla in några av bilderna vi tog.

Webb

Vi skapade en hemsida som återspeglar den pålitlighet och flexibilitet, i rollen som helhetsleverantör till några av världens största företag, som är SGA:s signum. Med 3D-modeller, ett bibliotek av ikoner och foton tagna på plats, skapade vi en informativ och lättnavigerad sida som beskriver företagets högteknologiska lösningar och arbetsprocessen kring tillverkning och leverans.  

Grafik

Vi skapade ett stilrent ikon-bibliotek för att enkelt visualisera de flöden, processer och verksamhetsområden som annars hade behövts beskrivas i många ord.

3D

Under webbprojektet framställde vi en rad olika 3D-modeller som visar ett par av de komponenter SGA tillverkar. Här ser ni en av dem.

Vad vill du ha hjälp med? Skriv till oss!