fbpx

Vi bygger det hållbara livet

Wilzéns: strategi, copy, visuell identitet, webb, hållbarhetsredovisning

Wilzéns är byggbolaget som vågar tänka nytt i en traditionell bransch. Det har visat sig vara ett framgångsrecept och i samband med lanseringen av ett nytt, grönt, affärsområde behövdes ett strategiskt varumärkesarbete påbörjas med målet att tydligare kommunicera Wilzéns-koncernens vilja att bidra till ett hållbarare samhälle.

 
Föregående bild
Nästa bild

Byggkranar och målarrollers i all ära, hos oss är medarbetarna viktigast. Schyssta arbetsvillkor, en säker arbetsplats och lika behandling är grundvärderingar på Wilzéns. Och det har tagit oss långt. Idag är vi närmare 140 engagerade medarbetare som tillsammans erbjuder gedigen fackkunskap, stor branscherfarenhet och framför allt – en sammanhållning i världsklass.

Wilzéns är din partner för en hållbar framtid inom bygg- och anläggningsbranschen – där Wilzéns Green tar täten med skräddarsydda lösningar som minskar energiförbrukningen i din fastighet. Genom att fokusera på energirenoveringar och moderniseringar, säkerställer vi inte bara fastighetens värde, utan hjälper dig också att uppnå upp till 80 % energibesparing. Med Wilzéns Green gör vi din fastighet redo för en grönare framtid – samtidigt som du sparar pengar och gynnar miljön.