fbpx

Strukturerad produktionsledare till AR2 Reklambyrå

Nya spännande kunduppdrag innebär att vi behöver utöka teamet med en strukturerad och driven produktionsledare – som tillsammans med oss vill vara med och utveckla och accelerera våra kunders kommunikation.  

Vi ser gärna att du är van vid att sätta dig in i kunders mål och utmaningar för att därifrån leda projekten framåt. Och lika mycket som att du gillar att arbeta med att planera ditt och teamets arbete rör du dig tryggt bland kommunikationsplaner, produktionsplanering och projektbudgetar.  

I din roll ingår att leda ett kreativt arbete och ta ansvar för kvalitet i alla faser av ett projekt – från uppstart till slutleverans och uppföljning. Det kan exempelvis handla om att: 

  • Leda planeringsmöten – både internt och tillsammans med våra kunder. 
  • Säkerställa att projekt levereras i tid och enligt avtalad budget. 
  • Kontakt med samarbetspartners och leverantörer. 
  • Upprätta offerter på nya kundförfrågningar samt ansvara för löpande fakturering.  

Tjänsten är på 100 % med placeringsort Linköping med tillsättning så snart som möjligt.  


OM AR2 REKLAMBYRÅ 

AR2 är en byrå med stora ambitioner. Vi jobbar utifrån vår mission – att utveckla och accelerera våra kunders varumärken. Vi har täta kundkontakter och ett nära teamarbete där kreativitet står i fokus och arbetstempot stundtals är högt. Dina blivande kollegor är ambitiösa, kunniga och sociala. Och det är alltid nära till skratt – för det måste vara kul på jobbet om man ska prestera kreativt! 


OM DIG 

Vi söker efter dig som gillar ordning och reda och som drivs av att samarbeta tätt tillsammans med andra kreatörer. Om du kommer från byråvärlden är det meriterande, men vi välkomnar självklart också dig som idag arbetar inhouse eller som är nyexaminerad från en relevant utbildning inom produktionsledning. Oavsett så är det absolut viktigaste att du är kunnig, nyfiken och har ett starkt driv att lära dig nytt och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.  


ANSÖK IDAG! 

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@AR2.se. Vill du veta mer om oss så kika in på www.AR2.se. 


HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN? 

Vänligen kontakta Anders Rankegård på anders@ar2.se

Välkommen med din ansökan redan idag – vi kommer läsa ansökningar och kalla till intervjuer löpande då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.