fbpx

Med Maria på byrån skapas det utöver det vanliga

Maria Axelsson är AR2:s nya frontend webbutvecklare och grafiska designer och har en speciell blick för bild.

–Jag har alltid älskat att rita och det är fortfarande mitt största fritidsintresse. Framför allt porträtt i kol.

I sin nya roll hos oss på AR2 Reklambyrå ser Maria fram emot att får vara delaktig i hela processen. Från första mötet med kunden där både uttalade och kanske också outtalade önskemål ska landa, till att leverera en hemsida som är något utöver det vanliga.

–Att få leka med formspråk, bilder och textens utseende för att skapa den där speciella känslan är jätteroligt, säger kreatören som höll på att bli civilingenjör. Men det var inte för mig, fortsätter hon. Och ska man jobba åtta timmar om dagen så ska man göra något man gillar!

Maria, som bor i Tranås med sin sambo, ägnar för tillfället sin fritid åt lägenhetsrenovering. Men en löptur i skogen, med bra musik i öronen, är ett välkommet avbrott och hjälper till att rensa hjärnan och få nya idéer.

–Och för släktfridens skull håller jag på Elfsborg och Modo, skrattar hon.

Till AR2 tar Maria med sig en förmåga att skapa kreativt och nytänkande utifrån den fyrkantiga struktur som ligger till grund för webbdesign.

–Olika delar i skapandet blir tillsammans en helhet som talar lite tydligare, och som får ditt budskap att lysa, säger hon och hälsar välkommen att höra av dig om du vill veta hur.