Uppdrag

Digitala kanaler
Film
Grafisk manual
Kampanjer

Kinda-Ydre Sparbank

I de små kommunerna Kinda och Ydre i sydöstra Östergötland ligger en gemensam fristående sparbank som jobbar mycket med att få den egna regionen att växa genom olika typer av samhällsengagemang. För att förstärka sin egen identitet ville man ha en grafisk profil som var lättanvänd och enkel att känna igen.

Grafisk manual

Idén blev en ”röd tråd” som med sin enkelhet fångar ögat och leder in i budskapet. Stilrent, mångfacetterat, lite lekfullt och unikt för en bank. Den röda tråden fick bli en symbol för ett sammanhang och en gemenskap där banken knyter ihop bygden genom sitt engagemang.

Den orangeröda huvudfärgen hämtades ur sparbankernas nuvarande palett och synliggör temat. Den gröna komplementfärgen härstammar från sparbankens 150-åriga historia och bidrar till att föra samman utveckling och framtidsvisioner med gedigna värdegrunder.

Den grafiska manualen förklarar alla delar och ger exempel på sätt att använda färg, form och typsnitt för att lyfta fram och synliggöra idén och budskapet. Det gör det enkelt för att skapa en väl sammanhängande och enhetlig visuell marknadsföring. En marknadsföring som sticker ut!

Film

Med rörliga och lite humoristiska inslag fångar man många tittare!

Digitala kanaler

Ett av våra uppdrag för Kinda-Ydre Sparbank är att se till att deras digitala kanaler uppdateras med intressant, matnyttig och relevant information för att hålla den viktiga kommunikationen med kunderna levande.

0 +
Räckvidd
0 +
Exponeringar

Fler filmer

Ett sätt att prata försäkringar som man minns.

Inte alla längtar efter det orangea kuvertet lika mycket…

Idéfonden

Samhällsengagemang är att ge tillbaka. Kinda-Ydre Sparbank delar ut delar av sin vinst till goda idéer genom idéfonden.

Bankvarvet

Att engagera sig i, och vilja utveckla samhället kan också vara att dra arrangera ett motionslopp.

Vad vill du ha hjälp med? Skriv till oss!