fbpx

Så hanterar vi personuppgifter

Det är viktigt för oss på AR2 att du känner dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter med största omsorg och i enlighet med GDPR, så att vi kan ge dig en positiv och relevant upplevelse genom de tjänster och erbjudanden vi förmedlar.

Som kund hos AR2 Reklambyrå kan du vara trygg i att vi endast registrerar de uppgifter som krävs för att vi ska kunna leverera våra tjänster till dig.

För våra leverantörer hanterar vi personuppgifter om enskilda näringsidkare och uppgifter för kontaktpersoner för att hantera avtalet oss emellan.

För våra vänner som inte är kunder men vill få information från AR2 registrerar vi endast de uppgifter vi behöver för att hålla kontakten och efter samtycke från dem. Vi delar inte ut personuppgifter till någon tredje part, annat än vad myndigheterna kräver av oss i enlighet med personuppgiftsförordningen.

Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att klicka på avregistreringslänken eller maila oss på info@ar2.se men vi hoppas såklart att du vill fortsätta hålla dig uppdaterad med relevant information, nyheter, event och erbjudanden från oss, och ser fram emot att fortsätta dela dessa med dig!