Uppdrag

Kampanj
Print

Koncept och säljkampanj för Elitseglaren

Fastighetsbolaget Lundbergs stod inför projekteringen av 374 hyreslägenheter, som skulle byggas i kvarteret Elitseglaren i Södra Ekkällan i Linköping. När vi på AR2 Reklambyrå fick uppdraget tog vi fram konceptet ”Det enkla livet” som beskriver känslan av möjligheter med att bo i hyresrätt i ett nytt område nära både natur och city.

Broschyr

I en inspirationsbroschyr på 24 sidor presenterades lägenheterna med verklighetstrogna 3D-bilder från arkitektbyrån samt med våra egna foton från omgivningarna och på det närliggande eklandskapet på Tinnerö. Att skapa en miljö runt något som ännu inte finns är alltid en utmaning, men en spännande och utvecklande sådan. Att också hitta nya fräscha uttryck att marknadsföra det sista kvarteret i ett område där mycket redan sagts kändes oerhört viktigt.

Flyer och vepor

Allt marknadsföringsmaterial runt visning, mässor och i kontakt med blivande hyresgäster andas framtid, möjlighet och enkelhet. Med blick för detaljerna och med fokus på att det i slutänden blir mer livskvalitet, mer fri tid för hyresgästerna. Att vårt Linköping växer och är en stad som är på väg framåt – det är något vi på AR2 Reklambyrå gärna är med och visar upp.

Vad vill du ha hjälp med? Skriv till oss!