fbpx

Bättre möteskultur = bättre resultat (Pether Skoglund lär dig hur).

Planeringsmöte och projektmöte, personalmöte, säljmöte och så möte om… ja vad var det nu igen?

– Känner du igen dig?

Du tillbringar mellan 25 och 30% av din arbetstid i olika möten. Om du inte är chef -då fördubblas tiden. Har ni på ert företag en uttalad mötespolicy som ökar effektiviteten och ger energi? Inte? Vi vet att ni kommer tjäna på att se över hur ni utformar och genomför era möten.

Vi på AR2 Reklambyrå är glada över att presentera ett samarbete med Pether Skoglund, entreprenör och mötesproducent med lång erfarenhet av att skapa proffsiga, effektiva och lönsamma möten, små som stora.

–En uttalad mötespolicy som får genomsyra såväl interna som externa möten stärker inte bara sammanhållningen och trivseln på jobbet. Det bidrar också till ökade affärsmöjligheter större förtroende och ett stärkt varumärke. En bättre möteskultur är lika med bättre resultat helt enkelt!

Pether menar att ju bättre vi blir på att optimera och skapa tydlighet i mötet, desto proffsigare uppfattas vi av deltagarna.

–Effektiva och proffsiga möten ger ringar på vattnet.

I år är vi många som fått lära oss, och vänja oss vid digitala möten. En mötesform som ofta är både effektiv och såväl kostnads-som miljöbesparande. Och det är bra.  Den digitala mötestekniken och dess mötesformat är här för att stanna.

–Men det finns ändå inget som slår det levande mötet, betonar Pether. Mötet där alla sinnen är närvarande och engagerande. Där man känner energin och engagemanget, ser kroppsspråk och hör tonfall.

Ett tips från Pether, nu när mycket annat kanske går på sparlåga, är att utnyttja tiden till att formulera mötespolicys och mötet som ett strategiskt verktyg inför framtiden.

–Låt oss hjälpa till att analysera, identifiera och tillsammans utifrån er situation, formulera den struktur som ger resultat när affärer ska genereras, affärsutvecklande innovationer diskuteras och när relationer ska skapas och vårdas, såväl live som digitalt hälsar Pether.

Och vi säger Välkommen att höra av dig om du vill bli bättre på möten. Vi lovar att det är en klok investering!