Uppdrag

Digitala kanaler
Film
Nyhetsbrev

Tryck
Webb

baks & co

baks & co är en av våra helhetskunder. Vi har vidareutvecklat den grafiska profilen, skapat web och kampanjer och driver en väl sammanhållen marknadsföring i alla förekommande kanaler.  

Webb

Efter att ha varit med och lanserat den webbaserade ekonomitjänsten baks 24.7 fick vi uppdraget att skapa en helt ny hemsida, samt vidareutveckla den. Vi kreerade en sida med modern och fräsch design som var lika nytänkande som webbtjänsten, som dessutom var informativ och enkel att navigera på och som först och främst var tänkt att användas via mobilen. Färgerna från företagets grafiska profil fick stå för en harmonisk helhet och vi använde oss av animationer för att skapa en sida som andades liv, glädje och framåtanda.

Omdömet från kunden lät inte vänta på sig: ”Vi kunde inte vara mer nöjda!”

Digitala kanaler

Vårt helhetsuppdrag innebär att vi löpande ser till att publicera säljande och informativt material i baks & co:s olika digitala kanaler. Här är en kampanj vi skapade för att öka kännedom om den digitala ekonomitjänsten baks 24.7.

Flipp-bilderna i annonserna och inläggen fick stor uppmärksamhet. Bara annonsen med Anna som scannar kvitton rakt in i bokföringen genererade följande siffror:

0
Räckvidd
0
Exponeringar

Film

Som ett led i baks & co:s marknadsföring gjorde vi några filmade case med ett par av deras nöjda kunder: konditorn Oscar, tandläkaren Annica och golfspelaren Moa. Filmerna visar på en utmaning som många företagare brottas med, att få tid att både göra det nödvändiga kontorsarbetet och samtidigt utveckla sin kärnverksamhet, och lyfter dessutom fram en lösning.

På AR2 Reklambyrå tycker vi att det är bra när hantverkarna på Haga Tårtcompani får ägna sig åt sitt hantverk och ekonomerna på baks & co får ta hand om siffrorna. Så tar vi hand om det andra!

Oscar är mycket glad över att kunna tillbringa mer tid med att baka och mindre på kontoret.  

Att Annica är supernöjd med baks & co går inte att ta miste på.

Klart att en golfspelare hellre vill befinna sig på golfbanan än på kontoret.

Nyhetsbrev

Varje månad skapar vi intressanta och lärorika nyhetsbrev som skickas ut till befintliga och blivande kunder.

Vad vill du ha hjälp med? Skriv till oss!