We AR2 – och nu är vi 7!

Välkommen Amanda! En vecka gammal på byrån har vår nya projektledare funnit sig till rätta på sin plats, träffat ett par kunder och lärt sig hur kaffemaskinen fungerar.
– Ja, det är mycket att ta in! skrattar Amanda Myrby som senast kommer från en tjänst på Sectra, där hon ansvarat för bland annat event, mässor och kundnära samarbeten i form av utbildning. Erfarenheter som kommer att passa utmärkt i hennes nya roll på AR2.
– Struktur och kreativitet i en lagom blandning – det är jag det!

Amanda kommer ursprungligen från Stockholm men flyttade till Linköping för studier i grafisk design och kommunikation. Och här blev hon kvar.
– På AR2 ser jag fram emot att få arbeta mer kreativt, säger Amanda. Att tillsammans med teamet här och med kunderna kunna identifiera möjligheterna i idéerna och göra något riktigt bra av dem. Samarbete är ett ord som återkommer. Att det är genom att ta tillvara på varandras olika erfarenheter och kunskaper som man kommer längre.
– Jag trivs som bäst när jag får vara med och supporta och vägleda, säger Amanda. Jag är duktig på att förstå människor och får ofta höra att jag har ett lugnt och tydligt sätt, vilket gör att dialoger ofta landar i konstruktiva beslut. Det vill jag ta med mig till AR2.

Vi säger välkommen till Amanda och är övertygade om att både kreativiteten och strukturen kommer bli ett lyft för oss alla.