Uppdrag

Digitala kanaler
Film
Nyhetsbrev
Webb

Tigerstads

Sedan 1925 har Tigerstads försett sina kunder med allt man behöver till kontoret. Mycket har förstås hänt sedan dess, men servicen och de kvalitativa varorna lever kvar. Vi är stolta över att få vara med och se till att man kan fortsätta leverera sina kärnvärden till kunderna.  

Webb

Tigerstads webb är en omfattande webbshop med tusentals varor uppdelade i olika kategorier och med möjlighet att hantera en mängd olika parametrar som rabattkoder, olika typer av kundkonton och personliga inköpslistor. Sidan är ändå enkel och lättöverskådlig, med den karaktäristiska orangea Tigerstads-färgen och fångande rörliga element. Vi håller den uppdaterad med nyheter och aktuella erbjudanden allt efter tigerstads säsonger.

Kampanj

Tigerstads var nyfikna på att prova nya sätt att kommunicera med sina kunder. Denna nyfikenhet resulterade i sju reklamfilmer som genom olika situationer visade hur du kan underlätta din vardag med hjälp av produkter från Tigerstads.

Film

Manus skapades, skådespelare anlitades och inspelningen gjordes i AR2s lokaler. Filmerna visar ett antal, mer eller kanske något mindre, realistiska situationer som kan uppstå och där produkter från Tigerstads gör att dagen fortlöper lite smidigare. De spreds sedan på Tigerstads digitala kanaler. 

Digitala kanaler

Spridningen blev en succé! Med hjälp av marknadsfört inlägg kunde vi nå ut till över 25 000 människor i Linköping.

0 +
Räckvidd
0 +
Exponeringar

Fler filmer

Nyhetsbrev

Genom snygga och tydliga nyhetsbrev når Tigerstads ut med sina aktuella kampanjer och erbjudanden till både befintliga och presumtiva kunder. Enkelt och lätthanterligt, med länkar direkt till shopen.

Vad vill du ha hjälp med? Skriv till oss!