Print

Trycksaker • Storformat • Annonsering

Trodde du att tryckt media var på väg att dö ut?

Inte alls, det lever i allra högsta grad och är ett viktigt komplement till det digitala. Print främjar nämligen koncentrationen, ökar informationsupptaget, och är en av de mest betrodda marknadsföringskanalerna. Tryckt marknadsföring skapar förtroende och ger en känsla av beständighet. Viktiga aspekter när ditt varumärke ska befästas eller förstärkas.

Vårt erbjudande

Trycksaker

Med snygga affischer, broschyrer, flyers och reklamblad stannar ditt budskap kvar längre. Det fysiska materialet skapar dessutom en känsla av exklusivitet och bidrar ofta till en större nyfikenhet. Presentationsmaterial och visitkort, inte minst, är fortfarande en självklarhet i affärsvärlden. Se till att du syns!

Storformat

Ibland behöver ditt budskap förstoras upp för att synas riktigt bra. Beachflaggor, fasadvepor, fönsterdekor eller tapetväggar är bara några exempel på storformatsprodukter som kan varieras, nästan i det oändliga, och som kan bidra till att förstärka marknadsföringen i inredning eller skyltning.

Annonsering

En annons i tryckt media försvinner inte. Den ser likadan ut när man tittar på den nästa gång och har dessutom förmågan att knyta an starkare känslomässigt, eftersom den låter läsaren dröja kvar vid den. Strategiskt placerade annonser kan driva trafik till din webbplats och leda till djupare engagemang och interaktioner.

Expo-material

Att delta på utställningar och mässor är ett bra sätt att initiera personliga relationer, sprida kunskap om ditt varumärke och skapa goodwill. Men det kostar ofta både tid och pengar. Vi hjälper dig skapa visuellt tilltalande material, så att besökarna lägger ditt företag på minnet och du får ut det du vill av ditt deltagande.

Vill du veta mer?