Undersidor för www.we-consulting.se

WE Consulting är konsultfirman som till stor del ägs av sina medarbetare, ett unikt sätt att driva företag och som borgar för engagemang och långsiktighet.

Man erbjuder tekniska konsulttjänster till fibernätägare, operatörer, energibolag och fastighetsägare samt utbildar inom den nya standarden robust fiber. Devisen ”delad kunskap är dubbel kunskap”är en central del i verksamheten och WeShare är deras eget arbetssätt för att dela kunskap, nätverk och erfarenheter med varandra inom företaget.

AR2 Reklambyrå fick uppdraget att uppdatera WE Consultings webb och tydligare presentera företagets tjänster. Vi arbetade fram en lättnavigerad sidstruktur och en modern layout som signalerar kompetens och framåtanda. Vi skapade nya bilder, texter och grafik för att ännu tydligare visualisera tjänsteutbudet, lyfta fram värdena med att vara ett konsultbolag med många olika kunskapsområden vilket skapar extra kundnytta och inte minst visa på medarbetarglädjen. Ett extra stort fokus lades på enkelheten i att komma i kontakt med rätt person. Något som kan vara avgörande för om en kund hör av sig till dig eller till din konkurrent.

Vi gillar WE Consultings idé med att ju mer man delar – desto mer får man tillbaka. Just därför uppskattar vi att jobba med WE Consulting!

BeställareWe Consulting
UppdragBygga undersidor
Hemsidawww.weconsulting.se/tjanster

Vill du också att vi bygger dina undersidor?
Skriv till oss!