Maintracs nya hemsida

Maintrac är totalleverantör av fiberlösningar, och arbetar med kommuner runt om i Sverige med att bygga stadsnät i mindre samhällen och på landsbygden. Man drivs av möjligheten att göra färdigt löftet om ”bredband till alla”.

När vi på AR2 blev engagerade saknade Maintrac en hemsida som kommunicerade den kompetens och modernitet som bolaget faktiskt levererade. Resultatet blev ett helt nytt uttryck och en profil som fick bli temat genom hela websidan. En design med inspiration från nätverkets formspråk, som signalerar nytänkande, vision, teknik och kunskap och som känns rätt i tiden.

En viktig aspekt för Maintrac är naturligtvis att uppfattas rätt av marknaden och att få med sig kommuninvånarna på anslutningståget, innan det är försent. Men minst lika viktigt är att attrahera rätt personal och att visa att man är en arbetsgivare dit duktiga och drivna människor söker sig för att utveckla både sig själva och samhället.

För oss på AR2 Reklambyrå är det viktigt att kunna skapa de visuella intryck som stämmer överens med det kunden vill förmedla. Bredband till alla är ett viktigt jobb att slutföra för de mindre kommunernas framtida attraktionskraft och i slutänden överlevnad. Och därför är vi mycket stolta över vårt samarbete med Maintrac.

BeställareMaintrac AB
UppdragWebb
Hemsidawww.maintrac.se

Vill du också ha hjälp med att designa och skapa en hemsida? Skriv till oss!