Kinda-Ydre Sparbanks 150-årsjubileum

kys 150 logo

Hur firar man att man varit verksam i 150 år? Med ett jubileumsår så klart. Med mängder av lokala event och framför allt genom att instifta en jubileumsfond för att utveckla och ge tillbaka till bygden – för sådan är en sparbank! Under året har vi arbetat med Kinda-Ydre Sparbank för att sätta en form på jubileumsåret och hitta de rätta budskapen till den årslånga kampanjen.

Logotyp

En speciell jubileumslogotyp skapades för att appliceras på allt jubileumsrelaterat material. Det var viktigt att hitta rätt känsla i logotypen. Vi ville förmedla tryggheten i en modern 150-årig bank med stark lokal förankring. Resultatet ser du här.

Profilering

Jubileumsårets alla aktiviteter profilerades konsekvent, såväl i expomaterial som medarbetares kläder. Vi tog fram en ny presentationsbroschyr, annonser, butiks-TV, affischer och annat exponeringsmaterial till de fyra bankerna och deras olika event under året.

Ett jubileumsår är en fantastisk möjlighet att knyta starka relationer med regionen. För att lyckas krävs en genomtänkt plan och en kontinuerlig utveckling av budskapen. Vi jobbade med en mix av print- och digitala annonser med lokal och regional täckning.

kys 150 rollup
kys 150 broschyr
kys 150 tshirt
BeställareKinda-Ydre Sparbank
UppdragLogotyp / Tryckt media
Hemsidawww.kindaydresparbank.se

Vill du också ha hjälp med profilering?
Skriv till oss!