Marknadsför dig ur krisen!

 

Att driva företag är utmanande, speciellt i dessa tider då nya restriktioner och nya förhållningsregler hela tiden ändrar förutsättningarna för dig som företagare.

 

Dina kunder bryr sig om ditt varumärke och vill höra ifrån dig, särskilt i dessa tider. Att nå ut med relevanta budskap nu är inte bara bra för relationen utan även för framtida konverteringar. Att engagera och kommunicera kring sådant som berör människor just nu visar styrka och skapar relationer med konsumenter som varar långt längre än kriserna i sig. Du som har en verksamhet och vågar satsa när andra bromsar har goda möjligheter att vinna marknadsandelar från dina konkurrenter till en mycket lägre insats än på en vanlig marknad.

 

Med effektiv kommunikation har AR2 Reklambyrå varit med och hjälpt företag att öka omsättning och vinst, få nöjdare medarbetare och fler kunder. Vi tror att man ska göra det man gör bäst och fokusera på sin expertis. Kommunikation är vår!

 

Några saker vi kan hjälpa dig med:

 

Sociala medier

Ett av de mer effektiva sätten att visa att er verksamhet i allra högsta grad är levande är att ha uppdaterade sociala kanaler. Trycket på dessa kanaler ökar nu markant när allt fler kommunicerar digitalt. Vi avlastar dig och ser till att rätt information når dina kunder.

 

 

Webbsida

Din webbsida är ditt företag på nätet. Vi hjälper dig att koppla ihop den analoga och digitala världen så att upplevelsen blir densamma. Vi hjälper dig möta kundernas förväntningar och driva affärerna. Webbsida, sociala medier och digitala nyhetsbrev blir med en smart strategi och effektiv kommunikation viktiga verktyg för din framgång.

 

 

Filmproduktion

Våra hjärnor gillar när det rör på sig! En film, ett bildspel eller en animerad illustration fångar ögat och förmedlar dessutom på ett effektivt sätt innehåll, budskap och känslor. Med ljud, musik och kanske en speakerröst därtill blir budskapet slagkraftigt och når utanför mediabruset. Tillsammans skapar vi ett bra grundmaterial som kan redigeras och klippas för att passa till olika sociala plattformar och ändamål. Webbsidan, mässmontern, digitala nyhetsbrev, introduktion på föreläsningen m.m.

 

 

Storytelling

Kunder och medarbetare vill alla höra om dina ansträngningar eller tjänster som är anpassade till den verklighet vi nu står inför. Vad gör du i denna kris som du är stolt över? Var transparent, ärlig och tänk långt utanför företagets ”brand guidelines”.

 

 

Design

Din grafiska profil ska förmedla varumärket visuellt, men med tiden växer ofta verksamheten ifrån profilen och varumärket blir suddigt. Ta ett steg tillbaka och se om det grafiska uttrycket matchar företaget idag – nu när det är lite lugnare är det annars en bra tid att se över det! Vi hjälper er med de små justeringarna eller det stora omtaget för den nya marknadspositionen.

 

 

Din kommunikationsavdelning

Som byrå kan vi sköta allt som har med din kommunikation att göra. Det som våra kunder uppskattar med oss är att vi är den personliga byrån med det stora tänket. Vi har ett nära samarbete och en flexibilitet som blir möjlig med en byrå av det lite mindre slaget. Våra unika helhetslösningar som vi erbjuder innebär att  våra kunder får ut maximalt ur sin investering.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så svarar vi på dina frågor. Vi hjälper dig!