Uppdrag

Grafisk manual
Logotyp
Webb

IT-bolaget Per & Per

Smarta IT-lösningar för framtidens skogsbransch är Per & Per:s erbjudande. Vi hjälpte dem att visualisera sin vision om att göra något mer. Att göra verklig nytta.

Logotyp

Varumärkeslöftet ”spets, glöd och nytta” symboliseras i den dubbla konen där formen tydliggör kompetensen uppåt och viljan att göra nytta med spetsen som gräver sig neråt till grunden. Färgerna med det röda som strävar mot framtiden och det blå som inger lugn och stabilitet omger viljans eldgula glöd. Symboliskt på många plan, samtidigt stilrent och enkelt.

Grafisk manual

I den grafiska manualen specificerades allt som har med kommunikationen kring varumärket att göra. Tydliga instruktioner för trycksaker och dokument, färgkoder och placering. Allt för att bolaget ska kunna ha en enhetlig och väl sammanhållen kommunikation.

Färger

Webb

Webben designades med utgångspunkt i den grafiska profilens isometri, där de parallella perspektivlinjernas rutnät återkommer i både bakgrund och illustrationer. Designen krävde omfattande kodning för att sidan skulle fungera responsivt, och var en rolig utmaning.

Vad vill du ha hjälp med? Skriv till oss!