Uppdrag

Event
Kampanj

Idéfonden

Kinda-Ydre Sparbank delar varje år ut en del av vinsten till samhället. Bland annat genom något man kallar Idéfonden, vilket helt enkelt är bidrag till föreningar med bra idéer som gynnar samhället.

Under flera år har vi levererat kampanjer inför ansökningsförfarandet med annonsering i såväl tryckt som digital media. Vi har skapat en logotyp formad ur bankens grafiska profil med den röda tråden, formgivit checkar till utdelningen och även producerat utdelningseventet runt vilket vi filmat och fotat för att skapa film och bildspel.

Ett riktigt helhetsuppdrag!

Film

Ett härligt minne av kvällen och ett stämningsfullt inlägg, fyllt av tacksamhet och glädje gör sig väl i bankens digitala kanaler.

Logotyp

Med färg- och formspråk från den grafiska profilen skapades en logotyp som med tydlig enkelhet visar vad idéfonden är.

Tryck

Informativa annonser till tidningar och stora checkar som delades ut på eventet formgavs med samma visuella uttryck som är genomgående i bankens marknadsföring.

Digitala kanaler

Genom inlägg och annonser på Facebook, Instagram och LinkedIn nådde budskapet ut till riktigt många potentiella sökande. Siffrorna nedan visar hur bra det gick för inlägget på bilden!

0
Räckvidd
0
Exponeringar
Vad vill du ha hjälp med? Skriv till oss!