Sommaren hänger fortfarande i, men vi på AR2 är tillbaka efter semester och redo att ta oss an höstens uppdrag.

Och nu välkomnar vi även Dina tillbaka till kontoret efter mammaledigheten. Dina som är vår klippa när det gäller grafisk design, foto, webdesign och -utveckling.

– Tack! Det känns härligt att vara tillbaka och jag ser fram emot att få ta upp tråden med gamla kunder igen samtidigt som det ska bli roligt att lära känna de nya som tillkommit.

Dina som alltid haft intresse för fotografering visste tidigt att hon ville jobba med media utbildade sig inom grafisk design på högskolan i Jönköping och föll pladask för web-utveckling.

– Det var hands-on och problemlösning i ett. Precis det jag gillar, skrattar hon och berättar att hon uppskattar att få arbeta med uppdrag där det finns lite extra önskemål och speciella behov. Jag älskar att få klura ut, vara kreativ och koda – Bring it on bara!

Som mamma till en halvårsprinsessa blir utrymmet för egentid begränsat, men Dina och maken Anton har hittat en passion i brädspel, och då gärna sådana som kräver lite strategisk förmåga.

– Att få tänka ett par steg i förväg, planera för hur spelet ska gå vidare och utvecklas dit jag vill är utmanande och jätteroligt. Och dessutom något som jag kan ta med mig till arbetet med våra kunders marknadsföring.

 

Kanske är det dags att kickstarta höstterminen med en ny hemsida? Kanske ska du ta steget vidare med en webshop?

– Välkommen höra av dig till mig så pratar vi strategi och weblösningar! hälsar Dina