Digitala kanaler

Strategi • Drift • Relation & Kommunikation

Nå kunderna via digitala kanaler

Dina kunder finns på digitala kanaler. Varje dag scrollar de igenom långa flöden på Facebook, LinkedIn, Instagram och Snapchat. Vad är det som gör att de stannar till vid just dina posts? Och hur skapar du relationer av reaktionerna och utvecklar dem? Vi kan hjälpa till med allt från strategier och handlingsplaner till daglig drift och kampanjarbete. Är det till exempel kanske dags att flytta ut kundtjänsten till Facebook? Bli mer aktiv på Instagram eller jobba med annonsering eller sponsrade inlägg? Hör av dig.

Det här erbjuder vi

Uppsättning

Var vill du synas? Vi sätter upp konton på önskade kanaler; Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok, Snapchat eller någon annan plattform. Vi anpassar sedan din profil så att den ska ge så mycket information som möjligt, på rätt sätt.

Drift

Vill du ha hjälp med att hålla dina konton levande? Då finns vi här! I samråd med dig producerar vi material, till exempel bild, film och text som sedan schemaläggs. På så sätt skapar vi ett bra flöde som håller dina kunder uppdaterade.

Annonsering

För att få bästa möjliga räckvidd på dina inlägg är annonsering en bra idé. Utifrån en given budget sätter vi upp ett publiceringsflöde och anpassar annonserna så att de syns hos precis den målgrupp som du vill nå.

Analys & uppföljning

Hur många besökare har klickat sig vidare in på hemsidan? Och hur väl har en viss annonskampanj slagit ut? Uppföljning är viktigt! Och för att du ska se hur dina inlägg når ut erbjuder vi också analyser av trafiken på dina digitala konton.

Vill du veta mer?