Daniel tar rörligheten till byrån

Med Daniel Lönnqvist i gänget kommer vi på AR2 Reklambyrå att kunna erbjuda ännu fler tjänster som vässar din kommunikation.

 

–Jag brinner för allt som har med rörlig bild att göra, berättar den nye projektledaren, som har gedigen erfarenhet från film- och tv-produktion i bagaget, både som anställd på stora produktionsbolag och som egenföretagare. Daniel är filmfotografen som under åren mer och mer gått över till projektledning, men som inte tvekar att rycka in och ta tag i kameran om det behövs.

 

–Att få vara med under hela resan är fantastiskt! ler han. Från den första idén på blankt papper till leverans av färdig produkt. Och att få ta kundens idé och förverkliga den, det är inspirerande. Han vill gärna lyfta potentialen i den rörliga bilden.

 

–Förr sågs en reklamfilm på tv eller bio. Idag har man sina egna kanaler som Facebook, Instagram och hemsidor. En film har så otroligt mycket möjligheter att fånga, inspirera och locka. Och det kostar inte så mycket som man ofta tror.

 

När Daniel inte jobbar med att få våra kunder att lysa lite starkare, spelar han gärna. Förutom film, både squash och gitarr.

 

–Jag spelar i två band och älskar blues! Med tre barn i åldrarna från 3 till 11 år hemma är tillvaron aldrig långsam och livet i sig är en inspirationskälla till att skapa filmer som berör och skapar genomslagskraft.

 

–Välkommen in och säg hej! hälsar Daniel. Eller ring, så spelar vi, helt enkelt!